Anghinare in ulei de masline, bio, 120g


Adauga opinia ta pentru acest produs!
- 1


  • 32.62 lei


Adauga in wishlist

Descriere

Descriere - Originara din Etiopia, anghinarea este una din cele mai vechi plante medicinale cunoscute.
- Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei si afectiunilor urinare. In medicina traditionala, frunzele de anghinare erau folosite pentru proprietatile coleretice si diuretice.
- Ajuta la indepartarea toxinelor din ficat, este diuretica si tonica pentru sistemul digestiv prin continutul de inulina.
Proprietati - Contine o mare varietate de antioxidanti (cum sunt compusii fenolici si antocianii) care reduc daunele provocate de radicalii liberi.
- Contine vitaminele C, E, B1, B3, B9, K, provitamina A, si este bogata in calciu, fier, potasiu, fosfor si iod.
- Anghinarea este un aliment alcalinizant, altfel spus el favorizeaza diminuarea efectelor negative ale alimentelor acidifiante, cum este carnea.
Continut - Un borcan contine 120g de anghinare in ulei de masline, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: anghinare*70%, ulei de masline extra virgin*27%, otet de mere*, piper*, dafin*, sare de mare; *ingredientele provin din agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: 273kcal/1122 kj, grasimi 27g(din care acizi grasi saturati 3,9g), proteine 1,7g, fibre 7,5g, sare 2,0g, glucide 1.8g(din care zaharuri 1,8g).
- Tara de origine: Italia.
Consum- O delicatesa ce merge excelent in sosuri cu carne, aruncata peste pizza, sau ca o simpla gustare, pe o felie de paine integrala manjita cu putin pesto rosso.

Specificaţii

category Conserve

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun



provident.ro

Default
category Conserve

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun