Anghinare in ulei de masline, bio, 120g
- Cod produs: RB1000971
- Producător: republicabio.ro
- 4-5 Zile
Descriere
Descriere - Originara din Etiopia, anghinarea este una din cele mai vechi plante medicinale cunoscute.
- Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei si afectiunilor urinare. In medicina traditionala, frunzele de anghinare erau folosite pentru proprietatile coleretice si diuretice.
- Ajuta la indepartarea toxinelor din ficat, este diuretica si tonica pentru sistemul digestiv prin continutul de inulina.
Proprietati - Contine o mare varietate de antioxidanti (cum sunt compusii fenolici si antocianii) care reduc daunele provocate de radicalii liberi.
- Contine vitaminele C, E, B1, B3, B9, K, provitamina A, si este bogata in calciu, fier, potasiu, fosfor si iod.
- Anghinarea este un aliment alcalinizant, altfel spus el favorizeaza diminuarea efectelor negative ale alimentelor acidifiante, cum este carnea.
Continut - Un borcan contine 120g de anghinare in ulei de masline, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: anghinare*70%, ulei de masline extra virgin*27%, otet de mere*, piper*, dafin*, sare de mare; *ingredientele provin din agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: 273kcal/1122 kj, grasimi 27g(din care acizi grasi saturati 3,9g), proteine 1,7g, fibre 7,5g, sare 2,0g, glucide 1.8g(din care zaharuri 1,8g).
- Tara de origine: Italia.
Consum- O delicatesa ce merge excelent in sosuri cu carne, aruncata peste pizza, sau ca o simpla gustare, pe o felie de paine integrala manjita cu putin pesto rosso.
- Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei si afectiunilor urinare. In medicina traditionala, frunzele de anghinare erau folosite pentru proprietatile coleretice si diuretice.
- Ajuta la indepartarea toxinelor din ficat, este diuretica si tonica pentru sistemul digestiv prin continutul de inulina.
Proprietati - Contine o mare varietate de antioxidanti (cum sunt compusii fenolici si antocianii) care reduc daunele provocate de radicalii liberi.
- Contine vitaminele C, E, B1, B3, B9, K, provitamina A, si este bogata in calciu, fier, potasiu, fosfor si iod.
- Anghinarea este un aliment alcalinizant, altfel spus el favorizeaza diminuarea efectelor negative ale alimentelor acidifiante, cum este carnea.
Continut - Un borcan contine 120g de anghinare in ulei de masline, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: anghinare*70%, ulei de masline extra virgin*27%, otet de mere*, piper*, dafin*, sare de mare; *ingredientele provin din agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: 273kcal/1122 kj, grasimi 27g(din care acizi grasi saturati 3,9g), proteine 1,7g, fibre 7,5g, sare 2,0g, glucide 1.8g(din care zaharuri 1,8g).
- Tara de origine: Italia.
Consum- O delicatesa ce merge excelent in sosuri cu carne, aruncata peste pizza, sau ca o simpla gustare, pe o felie de paine integrala manjita cu putin pesto rosso.
Specificaţii
category | Conserve |